Sufleu de fructe asortate
PrinteazaSufleu de fructe asortate din: piersici, prune, mure, mascarpone, smantana, coaja de lamaie.
- 4 piersici sau pere
- 8 prune
- 250 g mure
- 250 g mascarpone
- 4 linguri zahar
- 30 ml smantana dulce
- 1 lingurita coaja de lamaie rasa
Mod de preparare:
Cuptorul se încinge la 180 °C. Se golesc de sâmburi piersicile şi prunele; perele . se curăţă de cotoare şi toate se taie cuburi.
Se amestecă împreună cu murele spălate şi scurse şi se aşază într-o formă de sufleu.
Se amestecă mascarpone cu zahăr, smântână dulce şi coajă de lămâie. Se repartizează peste fructe.Se coace prăjitura la cuptor, timp de cca 10 minute. Se serveste calda.
Sufleu de fructe asortate
Pofta buna!