Budinca cu branza si marar din: oua, faina, smantana, branza mascarpone, telemea de vaca, marar, sare, piper, busuioc verde, rosii.
Ingrediente:
12 oua
4 linguri faina
500 g smantana
100 g branza mascarpone
200 g telemea de vaca
2 legaturi marar
sare
piper
busuioc verde
2 rosii
Mod de preparare:
Baţi bine ouăle cu un praf de sare şi de piper. Adaugi telemeaua, brânza mascarpone, smântână, făina şi mărarul tocat mărunt.
Ca să iasă budinca foarte pufoasă, este bine să amesteci compoziţia cu blenderul sau cu mixerul.
După ce s-a omogenizat bine, torni compoziţia într-o tavă tapetată cu hârtie pentru copt şi o dai la cuptor, în baie de aburi, într-o altă tavă mai înaltă, umplută cu apă.
Laşi la foc mic şi, după ce s-a copt şi capătă o culoare arămie, laşi să se răcească, la temperatura camerei.
Speli şi tai roşiile cubuleţe. Budinca cu brânză şi mărar o ornezi cu roşiile tăiate cubuleţe şi cu frunze de busuioc proaspete.
Budinca de galbiori cu usturoi din: galbiori, sare, vanata, praz, rosii, ceapa, usturoi, ulei, supa de legume, oua, Gouda. Ingrediente: 500 g gălbiori sare 1 vânătă 1 tijă de praz 3 roşii cărnoase 1 ceapă 1 căţel de usturoi 3 linguri de ulei 200 ml supă de legume 2 ouă 130 g brânză Gouda proaspăt […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.