Rulada de porc umpluta cu radacinoase
PrinteazaRulada de porc umpluta cu radacinoase
Ingrediente:
- 1 kg carne de porc pentru friptură
- legume rădăcinoase: 2 morcovi, 1 ţelină, 1 rădăcină de pătrunjel, 1 rădăcină de păstârnac
- 2 cepe
- 2 linguri smântână
- sare
- piper după gust
- 150 g-200 g unt pentru prăjit legumele
- 150 nl ulei pentru prăjit carnea
- 1 cub de concentrat de legume pe care îl prepari cu apă
Mod de preparare:
Tai carnea în aşa fel încât să obţii felii pe care le baţi cu ciocanul pentru carne. Le presari cu sare şi piper şi le dai la rece. Pregăteşti apoi umplutura: Speli şi cureţi legumele şi le tai pe toate cubuleţe pe care le pui la prăjit în unt. întâi ceapa şi apoi celelalte.
După ce s-au înmuiat, adaugi supa preparată din cubul de concentrat şi laşi să fiarbă. La final, adaugi smântână şi potriveşti gustul de sare şi piper. Intinzi acest amestec peste fiecare bucată de carne, rulezi şi prinzi cu scobitori. într-o tigaie pui ulei să se încingă şi pui la prăjit fiecare ruladă.
Garnitura e la alegerea ta, în funcţie de gust şi poţi aduce ruladele la masă alături de varză călită, paste făinoase, orez sau cartofi.
Ruladă de porc umplută cu radacinoase
Poftă bună!
Ce bine arata rulada de porc.