Tartine cu urda si menta

Printeaza

Tartine cu urda si menta din: bagheta, bob, ceapa verde, coaja de lamaie, zeama de lamaie, frunze de menta, urda, ulei de masline.

Ingrediente:Tartine_cu_urda_si_menta

  • 1 bagheta alba, taiata in 12 felii
  • 300 g bob, decongelat
  • 3 fire ceapa verde, 1 fir taiat fleii subtiri si 2 fire tocata marunt
  • coaja razuita de la 1/2 lamaie si zeama
  • cateva frunze de menta
  • 125 g urda
  • ulei de masline pentru stropit

 

Mod de preparare:

Prăjeşte pâinea şi lasă să se răcească, intr-un vas pune apă cu sare la fiert şi opăreşte bobul 1 min. Scurge de apă, clăteşte sub jet de apă rece şi apoi curăţă de coajă.

Combină bobul cu ceapa verde tăiată, câteva picături de zeamă de lămâie, frunze de mentă şi adaugă sare şi piper, lasă deoparte.

Combină urda cu ceapa verde tocată şi coaja de lămâie. Unge cu urda feliile de pâine şi adaugă deasupra bob. Stropeşte cu ulei de măsline.

Tartine cu urda si menta

Tartine_cu_urda_si_menta

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.