Rulada de carne de porc cu mirodenii din: carne de porc, apa, sare, piper, usturoi, boia de ardei dulce, foaie de dafin. Ingrediente: carne de porc (burta porcului, dar sa fie macra) doua cani de apa sare piper macinat usturoi boia de ardei dulce foaie de dafin Mod de preparare Se face un […]
Rulada in muschi de porc si spanac
PrinteazaRulada in muschi de porc si spanac din: muschi de porc, oua, spanac, ardei copti, sare, piper, gelatina, ulei.
Ingrediente:
- 1 kg muşchi de porc
- 3 ouă
- 250 g spanac (de la borcan)
- 3 ardei capia copţi (de la congelator)
- sare
- piper
- 1 plic de gelatină
- ulei
Mod de preparare:
Speli carnea, apoi o desfaci cu un cuţit, ca pe o foaie de aluat. O baţi puţin,3 presari cu sare, piper şi o dai deoparte.
Faci apoi o omletă numai din gălbenusuri şi o aşezi peste „foaia” de came (culoarea galbenă).
Scurgi spanacul, îl mai opăreşti o dată, apoi îl pasezi şi-l întinzi peste omletă.
Pregăteşti o alta omletă din albuşurile râmase, pe care o pui peste spanac (culoarea albă).
La sfârşit, pui ardeii copţi decongelaţi şi curăţaţi (culoarea roşie) şi rulezi foarte strâns.
Legi rulada cu sfoară de bumbac sau aţă, o înfăşori în folie de alumhiu şi o dai la cuptor într-o tavă cu puţină apă.
Intorci rulada din când în când şi după ce s-a copt, o desfaci din folia de aluminiu, o laşi la răcit, apoi o tai felii subţiri.
Prepari apoi gelatina după indicaţiile de pe plic şi torni cu o linguriţă peste fiecare felie de ruladă.
Dai rulada la frigider cât să se închege gelatina.
Poftă bună!
poate iti place si:
Rulada de carne de porc cu mirodenii
Rulada de porc cu sos de ierburi
Rulada de porc cu sos de ierburi din: muschi de porc, rozmarin, frunze de salvie, cimbru verde, patrunjel, usturoi, ulei, apa, sare si piper. Ingrediente: 1 1/2 pulpa sau muschi de porc 3 tije rozmarin verde 2-3 frunze de salvie 3 tije de cimbru verde 1 legatura de patrunjel 3 catei de usturoi 150 ml […]
Pofta buna!
Tare buna rulada de porc si spanac.