Coaste de miel cu cartofi in sos picant

Printeaza

Coaste de miel cu cartofi in sos picant din: coaste de miel, cartofi, boia, lamaie, miere, foi de dafin, ulei de masline, supa de legume, ceapa, usturoi, sare, piper.

Ingrediente:Coaste_de_miel_cu_cartofi_in_sos_picant

  • 800 g coaste de miel
  • 500 g cartofi
  • 1 lingura boia de ardei dulce
  • 1 lingurita rasa boia de ardei iute
  • 1 lamaie
  • 1 lingura miere
  • 2 foi de dafin
  • 400 ml supa de legume
  • 100 ml ulei de masline
  • 2 cepe
  • 4 catei de usturoi
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spălaţi coastele de miel şi presăraţi-le cu boia, piper şi sare.

Puneţi-le într-o tavă şi adăugaţi supa, uleiul de măsline, foile de dafin, zeama stoarsă de lămâie ceapa curăţată, spălată şi tăiată julienne, usturoiul tocat mărunt şi mierea.

Puneţi tava în cuptorul încins, la foc potrivit şi coaceţi până când sosul din tavă scade la jumătate.

Puneţi în tavă cartofii curăţaţi de coajă, spălaţi şi tăiaţi în sferturi şi puneţi din nou tava la cuptor.

Coaceţi încă 30 de minute sau până când carnea şi cartofii se rumenesc.

Coaste de miel cu cartofi in sos picant

Coaste_de_miel_cu_cartofi_in_sos_picant

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Nu prea imi place mie mielul, dar asta arata chiar ok

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.