Supa crema de sfecla cu smantana

Printeaza

Supa crema de sfecla cu smantana din: sfecla rosie, zarzavat de supa, cartofi, smantana, galbenus, sare, piper.

Ingrediente:Supa_crema_de_sfecla_cu_smantana

  • 1/2 kg sfecla rosie
  • zarzavat de supa
  • 2 cartofi
  • 150 g smantana
  • 1 galbenus
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Faci o supă de legume, în care adaugi jumătate din sfecla roşie, tăiată în cubuleţe.

Sfecla rămasă o razi, o pui într-o strecurătoare şi o opăreşti cu zeama de la supa de legume bine fiartă. înlături sfecla rasă, după ce şi-a lăsat culoarea în zeamă.

Legumele fierte, în special cartofii, le treci prin sită, pentru ca supa să fie cât mai legată. Amesteci într-un castron smântână cu gălbenuşul şi piper, apoi subţiezi cu zeamă din supa strecurată, adaugi totul în supă şi sărezi după gust.

Supa crema de sfecla cu smantana

Supa_crema_de_sfecla_cu_smantana

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Nina Apostoleanu

    Foarte buna supa de sfecla, adevarul este ca eu n am facut supa crema, dar cred ca este acelasi lucru

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.