Bulgarasi cu stafide si nuca de cocos

Printeaza

Bulgarasi cu stafide si nuca de cocos

Ingrediente:

  • 250 g marga­rina
  • 75 g zahăr pudră,
  • stafide sau alune,
  • 1 pungă nucă de cocos,
  • 500 g lapte praf (dacă margarina e grasă, ai nevoie de mai mult lapte praf)

 

Mod de preparare:

Bulgarasi cu stafide si nuca de cocos: Freci margarina cu o lingură de lemn, adaugi zahărul puţin câte puţin, frecând mereu, apoi adaugi laptele praf, la fel ca pe zahăr, până ce compoziţia stă pe lingură, fără să se desprindă.

Cu o linguriţă iei din compoziţie, pui la mijloc o stafidă sau alună, apoi formezi biluţe, după care le treci prin nuca de cocos.

 

Poftă bună!

 

 

 

1 comentariu

  1. Nu-mi plac stafidele.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.