Tartă cu fasole verde
PrinteazaO reteta delicioasa de tarta cu:fasole verde, morcov, carne de pasare, iaurt, smantana, lapte, oua, faina, concentrat de legume.
- 400 g fasole verde
- 2-3 morcovi
- 1/2 piept de pasăre (se poate şi fără)
- 2 linguri de iaurt
- 150 g smântână
- 1 pahar cu lapte
- 4 ouă
- 2 linguri de făină
- 1 cub concentrat de legume
Mod de preparare:
Pui morcovii la fiert şi carnea în apa în care ai pus şi concentratul de legume. Apoi tai morcovii şi carnea cubuleţe. In zeama de la carne şi legume pui şi fasolea să dea într-un clocot.
Baţi ouăle cu făina, laptele, smântână şi adaugi şi restul. Pui compoziţia într-o tavă unsă cu puţin ulei sau unt şi o dai la cuptor pentru 20 de minute. Tai tarta de fasole doar când e rece.
Pofta buna!