Carne de porc cu usturoi din: usturoi, file de porc, ulei de masline, sare, piper, sherry, pasta de masline, rosii, patrunjel. Ingrediente: 8 căţei de usturoi 500 g file de porc 3 linguri de ulei de măsline sare piper 3 linguri de sherry sec 1-2 linguri de pastă de măsline verzi 6 roşii pătrunjel cu […]
Carne de porc la borcan
PrinteazaCarne de porc ţinută la sare şi apoi afumată, cârnaţi bine condimentaţi şi afumaţi (făcuţi astfel: jumătate din cantitate să fie carne de porc, un sfert carne de vită şi un sfert carne de berbecuţ), untură topită de porc.
Mod de preparare:
Aşezi în borcane de 800 g sau într-o garniţă emailată cu capac carnea de porc afumată şi cârnaţii afumaţi în straturi alternative.
Peste acestea torni untură încinsă, dar ai grijă să nu rămână spaţii goale între bucăţile de carne şi cârnaţi.
Umpli borcanul cu untura, astfel încât să depăşească numai cu 2 cm ultimul strat de carne.
Păstrezi borcanul în loc uscat şi răcoros până în miezul verii.
Atunci când umbli la borcan şi nu foloseşti toată carnea, ai grijă să acoperi bucăţile rămase cu untură.
Poftă bună!
Poate iti palce si:
Rulada cu carne de porc si ciuperci
Rulada cu carne de porc si ciuperci din: pulpa de porc, ciuperci, cimbru, usturoi, unt, oua, ceapa, sare, piper, bacon, ulei. Ingrediente: 1 kg pulpă de porc 500 g ciuperci cimbru 3 căţei de usturoi 50 g unt 2 ouă 1 ceapă sare piper 10 felii bacon 2 linguri ulei Mod de preparare: Topeşti […]
Reteta zilei: Fasole cu carne de porc si legume
Fasole cu carne de porc si legume din: porc, ulei de masline, sare, piper, ardei, ceapa, usturoi, chimen, praf de chili, ardei copt, gogonele, supa de pui, fasole, smantana, ceapa verde, coriandru, cheddar. Ingrediente: 1 kg muschiulet de porc, cuburi 1 lingura ulei de masline 1/2 linguriță sare 1/4 lingurita piper negru 1 cană ardei […]
Carne de porc cu cartofi wedges
Carne de porc cu cartofi wedges din: cartofi, ulei, miere, zahar, sos de soia, usturoi, file de porc, maioneza, otet, ceapa, salata verde. Ingrediente: 2 cartofi mari, tăiaţi în felii groase (wedges) ulei de măsline 1 lingură de miere 1 lingură de zahăr brun 1 lingură sos de soia 1 căţel de usturoi pisat 1 […]
Incoming search terms:
- carne la garnita
O s a pun si eu sa vad cum iese
Nu-mi place reteta asta
Este o reteta veche, asa se pastreaza carnea buna!
Eu am facut carne de porc cu cartofi wedges. O bunatate!