Pastrama de porc

Printeaza

Pastramă de porc din: pulpa de porc, sare, usturoi, piper, zahar.

Ingrediente:Pastrama de porc

  • 2 kg pulpă de porc
  • 50 g sare
  • 1 căpăţână de usturoi
  • piper
  • 1 linguriţă zahăr

 

 

Mod de preparare:

Tai pulpa de porc în felii lungi şi le pui la baiţ pregătit din apă rece, sare, piper, mujdei şi zahăr.

Laşi carnea 2 zile în acest baiţ la rece.

Apoi o scoţi, o laşi să se zvânte în aer liber şi o dai la afumat pentru maximum 3 ore.

Pastramă de porc

Pastrama de porc

Poftă bună!

 

 

poate te intereseaza si:

Pastrama de gasca cu cimbru

Pastrama de gasca cu cimbru

Pastrama de gasca cu cimbru din: piept si pulpe de gasca, boabe de piper, boia, cimbru, usturoi, vin alb si sare grunjoasa. Ingrediente: pieptul si pulpele de la o gasca mai mare 1 lingura boabe de piper pisat (rosu, verde, alb, negru) 2 lingurite boia dulce 1 lingurita boia iute 1 lingura cimbru uscat 3 […]

Pastrama de curcan cu vin la cuptor

Pastrama de curcan cu vin la cuptor

Pastrama de curcan cu vin la cuptor din: pulpa de curcan, vin, unt, sare, piper, boia. Ingrediente: 1 pulpă de curcan dezosată sare piper boia vegeta 200 ml apă 150 ml vin 1/2 linguriţă amidon 1 lingură unt   Mod de preparare: Se spală pulpa, se şterge şi se taie felii. Se pune într-un bol […]

 

Pastrama de porc cu muraturi

Pastrama de porc la gratar cu muraturi

Pastrama de porc la gratar cu muraturi din: pulpa de porc, ulei din samburi de struguri, boia de ardei dulce, usturoi, ceapa, cimbru, castraveti murati, gogosari murati, sare si piper. Ingrediente: 800 g pulpa de porc 100 ml ulei din samburi de struguri 3 linguri boia de ardei dulce 5-6 linguri boia de ardei dulce […]

Coniac de casa - Usor de preparat, din struguri si prune

Pastrama de manzat cu chimion

Pastrama de manzat cu chimion din: carne de manzat, vin, sare, chimion, silitra, usturoi, ardei. Ingrediente: carne de manzat sare 1 l vin 3 linguri de silitră 250 g chimion praf 5 căpăţâni de usturoi pisat 5 ardei   Mod de preparare: Se taie bucăţi late de carne de 3-5 cm grosime. Se dau cu […]

Pastrama de gasca cu cimbru

Pastrama de pui cu cimbru

Pastrama de pui cu cimbru din: pui, lamaie, rom, ulei, ceapa, usturoi, cimbru, ardei, ienibahar, sare, piper. Ingrediente: 1 pui de 1,5-2 kg, tăiat în 10 bucăţi sucul de la o lămâie verde puţin rom 50 ml ulei vegetal 10 fire de ceapă verde, tocate mărunt 4 căţei de usturoi, tocaţi mărunt 2 linguri cimbru […]

 

 

 

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • pastrama de porc
  • pastrama de porc reteta
  • reteta pastrama de porc

2 comentarii

  1. Foarte buna pastrama de porc

  2. Ah, ce bine arata! Salivez deja 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.