Muschi de vita cu spanac
PrinteazaMuschi de vita cu spanac din: muschi de vita, ulei, ou, unt, sare, zeama de lamaie, spanac, patrunjel.
- 200 g muschi de vita
- 1 lingurita ulei
- 1 ou
- 20 g unt
- sare
- 1 lingura zeama de lamaie
- 400 g spanac
- 1 legatura patrunjel
Mod de preparare:
Fierbi muşchiul în apa în care ai pus o linguriţă de ulei şi sare. Speli spanacul în mai multe ape şi îl fierbi în zeama în care ai fiert carnea.
Prepari oul sub formă de ochi românesc: într-o crăticioară, pui apă şi sare şi, când apa fierbe, torni cu grijă oul şi-l laşi până se încheagă albuşul.
Pe un platou, aşezi muşchiul fiert în mijloc, peste el pui ochiul, iar împrejurul muşchiului aşezi spanacul.
Torni zeama de lămâie peste spanac şi adaugi şi untul tăiat cubuleţe, trecut prin pătrunjel tocat.
Muschi de vita cu spanac
Pofta buna!
Muschiul de vita, da! Dar renunt la spanac