Muschi de vita cu spanac

Printeaza

Muschi de vita cu spanac din: muschi de vita, ulei, ou, unt, sare, zeama de lamaie, spanac, patrunjel.

Ingrediente:Muschi_de_vita_cu_spanac

  • 200 g muschi de vita
  • 1 lingurita ulei
  • 1 ou
  • 20 g unt
  • sare
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 400 g spanac
  • 1 legatura patrunjel

 

Mod de preparare:

Fierbi muşchiul în apa în care ai pus o linguriţă de ulei şi sare. Speli spanacul în mai multe ape şi îl fierbi în zeama în care ai fiert carnea.

Prepari oul sub formă de ochi românesc: într-o crăticioară, pui apă şi sare şi, când apa fierbe, torni cu grijă oul şi-l laşi până se încheagă albuşul.

Pe un platou, aşezi muşchiul fiert în mijloc, peste el pui ochiul, iar împrejurul muşchiului aşezi spanacul.

Torni zeama de lămâie peste spanac şi adaugi şi untul tăiat cubuleţe, trecut prin pătrunjel tocat.

Muschi de vita cu spanac

Muschi_de_vita_cu_spanac

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Virginia Costinas

    Muschiul de vita, da! Dar renunt la spanac

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.