Supa de usturoi cu cartofi

Printeaza

 Supa de usturoi cu cartofi

Ingrediente:Supa de usturoi cu cartofi

  • 2 căpăţâni de usturoi
  • 4 cartofi
  • 1 cub concentrat de supă de legume
  • 1 legătură frunze de pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Infăşori usturoiul necurăţat într-o folie de aluminiu şi îl coci la cuptor timp de 30-40 de minute, până se înmoaie bire. în acest timp, pui la fiert în apă cu puţină sare cartofii curăţaţi şi tăiaţi cubuleţe.

După ce s-a copt usturoiul, îl cureţi, îl pisezi şi-l adaugi împreună cu con­centratul de legume în supă. Mai fierbi 15 minute, potriveşti gustul de sare şi piper şi presari pătrun­jelul tăiat mărunt.

Această supă e foarte bună cu pâine prăjită sau crutoane.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. A iesit buna supa de usturoi?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.