Supa de usturoi cu cartofi
PrinteazaSupa de usturoi cu cartofi
- 2 căpăţâni de usturoi
- 4 cartofi
- 1 cub concentrat de supă de legume
- 1 legătură frunze de pătrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Infăşori usturoiul necurăţat într-o folie de aluminiu şi îl coci la cuptor timp de 30-40 de minute, până se înmoaie bire. în acest timp, pui la fiert în apă cu puţină sare cartofii curăţaţi şi tăiaţi cubuleţe.
După ce s-a copt usturoiul, îl cureţi, îl pisezi şi-l adaugi împreună cu concentratul de legume în supă. Mai fierbi 15 minute, potriveşti gustul de sare şi piper şi presari pătrunjelul tăiat mărunt.
Această supă e foarte bună cu pâine prăjită sau crutoane.
Pofta buna!
A iesit buna supa de usturoi?