Placinta cu ardei copti, praz si cotlete de porc

Printeaza

Placinta cu ardei copti, praz si cotlete de porc din: ulei, apa minerala, praf de copt, zeama de lamaie, faina, sare, ardei capia, praz, branza de capra, cotlete de porc fara os, sare, piper, busuioc.

Ingrediente:Placinta_cu_ardei_copti_praz_si_cotlete_de_porc

pentru aluat:

  • 15 linguri ulei
  • 15 linguri apa minerala
  • 1 praf de copt stins cu zeama de lamaie
  • faina cat cuprinde
  • 1 praf sare

pentru umplutura:

  • 5 ardei capia copti si curatati
  • 1-2 bucati praz tocat
  • 500 g branza de capra
  • 2 cotlete de porc fara os
  • sare
  • piper

pentru decor:

  • 1 ou batut
  • frunzulite de busuioc

 

Mod de preparare:

Pui faina intr-un vas, torni praful de copt, uleiul, apa minerala si sarea si framanti un aluat pana ti se dezlipeste de pe degete. Dai la frigider. Dai cotletele cu sare si piper si le frigi pe o parte si pe cealalta, 10 minute, intr-o tigaie de teflon fara ulei, apoi le scoti pe o farfurie.

Zdrobesti branza cu o furculita, pui prazul tocat si amesteci energic. Scoti aluatul din frigider si intinzi doua foi de marime potrivita. Pui pe fiecare foaie fasii de ardei, intinzi amestecul de branza, asezi cotletul fript si infasori aluatul. Ungi cu ou batut.

Procedezi la fel si cu a doua foie. Asezi in tava tapetata si dai la cuptorul incins in prealabil. Tii aproximativ 2 ore, la foc moale. Pentru un gust inedit poti pune si busuioc verde.

Placinta cu ardei copti, praz si cotlete de porc

Placinta_cu_ardei_copti_praz_si_cotlete_de_porc

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Un big like pentru placinta asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.