Rulouri de snitele pe pat de zarzavat

Printeaza

 Rulouri de snitele pe pat de zarzavat

Ingrediente:Rulouri de snitele pe pat de zarzavat

  • 1 kg pulpă de porc
  • 300 g carne de vită
  • 1 cartof
  • 1 ou
  • 1 rădăcină pătrunjel
  • 1 păstârnac
  • 2 morcovi
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 4-5 caţei de usturoi
  • cateva fire de patrunjel

 

Mod de preparare:

Tai carnea de porc în 10-12 felii pe care le baţi cu ciocanul ca pentru şniţele. Le presari cu sare şi piper, apoi le dai deoparte cât timp pregăteşti umplutura. Dai carnea de vită prin maşina de tocat, cureţi cartoful şi usturoiul, apoi dai cartofii pe râzătoare şi pisezi usturoiul.

Le amesteci pe toate, adaug oul, verdeaţa tocată şi potriveşti gustul de sare şi piper. Pui apoi câte o lingură de compoziţie pe fiecare şniţel, îl rulezi şi-l legi cu aţă sau îl prinzi cu 2 scobitori la ambele capete.

Cureţi rădăcina de pătrunjel, păstâmacul şi morcovii, le speli bine, le dai pe răzătoarea cu ochiuri mici şi le pui într-o tavă mai adâncă. Aşezi rulourile unul lângă altul în tava cu zarzavat în care ai pus puţină untură  topită sau ulei şi puţină apă.

Le dai apoi la cuptor până ce s-au rumenit fru­mos. Când sunt gata le aşezi pe un platou şi le scoţi scobitorile sau aţele.

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Suna interesant preparatul asta.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.