Cornete cu branza si ceapa verde
PrinteazaCornete cu branza si ceapa verde din: aluat foitaj, ulei, branza de oaie, ceapa verde, unt, patrunjel, branza camembert, ridichi de luna.
- 1 pachet de aluat foitaj
- ulei
pentru umplutura:
- 300 g branza de oaie
- 50 g unt moale
- 1 legatura de ceapa verde
- cateva fire de patrunjel tocat
- 200 g branza camembert
- 1 legatura de ridichi de luna taiate feliute
Mod de preparare:
Dezgheţi foitajul, ungi fiecare foaie în parte cu ulei şi tai mai întâi pe lung, apoi pătrăţele. Faci din pătrăţele cornete şi lipeşti marginile cu degetele înmuiate în apă. Le coci în cuptorul încins până se rumenesc frumos. Le laşi la răcit.
Speli şi toci ceapa. La fel procedezi şi cu pătrunjelul. Brânza Camembert o tai feliuţe. Amesteci untul moale cu brânza de oaie dată prin râzătoare, pui pătrunjel tocat şi ceapă verde şi amesteci.
Umpli fiecare cornet de foitaj cu amestecul de brânză, pui o feliuţă de Camembert şi una de ridiche. Decorezi cu pătrunjel şi ceapă verde tocate.
Cornete cu branza si ceapa verde
Pofta buna!