Covrigei cu parmezan din: aluat de patiserie, parmezan, patrunjel, oregano, sare, usturoi, unt. Ingrediente: 300 g aluat de patiserie 3 linguri de parmezan ras 1 lingurita de patrunjel uscat 1 lingură de oregano uscat 1 linguriță sare 1/2 linguriță de praf de usturoi unt Mod de preparare: Pe o suprafață de lucru presarata cu […]
Covrigei sarati
PrinteazaCovrigei sarati
Pui la fiert 1 cană de ulei (250 ml) cu 1 cană de apă şi un praf de sare. lei de pe foc şi cât e cald adaugi un pachet de margarină, apoi drojdie cât o nucă, 1 ou şi făină cât cuprinde.
Frămânţi şi întinzi o foaie din care tai cu forma covrigei, apoi îi dai la cuptor pentru 20 de minute.
Poftă bună!
poate iti place si:
Covrigei cu parmezan
Tarallucci – covrigei cu vin
Tarallucci – covrigei cu vin din: ulei, vin, ceapa, sare, piper, chimen, boia, faina. Ingrediente: 1 pahar ulei 1 pahar vin alb sec 1 ceapă albă 1 linguriţă cu sare 1 praf de piper chimen boia 1 bol cu făină de patiserie Mod de preparare: Toci mărunt ceapa curăţată şi o căleşti în ulei. […]
Covrigei cu smantana si mac
Covrigei cu smantana si mac din: margarină, ou, sare, zahar, drojdie, apa minerala, smantana, mac sau chimen, faina. Ingrediente: 1 pachet de margarină 1 ou 1 lingură de sare 1 lingură zahăr 30 g drojdie 200 ml apă minerală 200 ml smântână mac sau chimen făină cât cuprinde Mod de preparare: Amesteci toate ingredientele, obţinând un […]
Covrigei de casa cu iaurt si chimion
Covrigei de casa cu iaurt si chimion din: faina, margarina sau unt, ou, sare, chimion, iaurt slab, drojdie. Ingrediente: 600 g făină 200 g margarină sau unt 1 ou sare chimion 800-1000 ml iaurt slab 20 g drojdie Mod de preaprare: Cerni făina, adaugi oul şi untul, şareta şi chimionul, apoi 500 ml iaurt. Frămânţi totul […]
Covrigei cu mac
Covrigei cu mac din: faina, oua, drojdie, zahar, lapte, margarina, seminte de mac, sare. Ingrediente: 1 kg faina 2 oua 15 g drojdie 200 g zahar 200 ml lapte 200 g margarina 2 linguri seminte de mac sare Mod de preparare: Dizolvi zaharul in laptele caldut, adaugi drojdia si amesteci bine. Adaugi galbenusurile frecate cu […]
Pofta buna!
Cred ca mai bine cumpar covrigei decat sa-i fac.