Macrou picant in folie la cuptor
PrinteazaMacrou picant in folie la cuptor din: medalioane de macrou, rosii, ulei de masline, usturoi, plante aromatice, patrunjel, ardei iute, sare, piper.
- 4 medalioane de macrou
- 4 rosii mari
- 30 ml ulei de masline
- 2 catei de usturoi
- 1 lingura plante aromatice uscate (tarhon, patrunjel, marar)
- patrunjel
- ardei iute
- sare
- piper
Mod de preparare:
Cureti fileul de pielite si eventualele osciuoare ramase de la filetare, spalati-l si scurgeti-l de apa. taiati din rola de folie de aluminiu 4 patrate mari. Indoiti fiecare patrat in doua si puneti pe el cate 2 bucati de file, presaratile cu ardei iute tocat cat mai marunt, patrunjel tocat, plante aromatice, rosii, usturoi tocat cat mai fin, piper si stropiti-le cu vin.
Presarati sare si piper dupa gust si impachetati folia cat mai strans. Puneti pachetele pe o tava incinsa si puneti-le la cuptor la foc potrivit. Coaceti pestele la foc potrivit pentru 30 de minute. La final, pentru un plus de savoare, stropiti pestele cu ulei de masline.
Macrou picant in folie la cuptor
Pofta buna!