Reteta zilei: Cartofi cu ciuperci si maioneza la cuptor
PrinteazaCartofi cu ciuperci si maioneza la cuptor din: cartofi, ciuperci, maioneza, ceapa, usturoi, piper, rozmarin, sare, ulei.
Ingrediente:
- 4 cartofi
- 200g ciuperci
- maioneza
- 1 ceapa
- 2 catei de usturoi
- piper
- rozmarin
- sare
- ulei
Mod de preparare:
Curatati si feliati ciupercile. Gatiti cu usturoi , sare și ulei 10-15 de minute. Intre timp, curatati cartofii și feliati.
Curatati ceapa si feliati. Intr-o tava termorezistenta, raspanditi maioneza si adaugati felii de cartofi intr-un strat. Adaugati maioneza si intindeti peste cartofi. Apoi adaugati ciuperci.
Asezonati cu sare dupa gust. Adaugati inca un strat de cartofi , apoi maioneza , apoi ceapa , piper și rozmarin tocat .
Repetati procesul, deasupra ramanand un strat de cartofi. rozmarin si piper.
Acoperiti cu folie de aluminiu și dati la cuptor pentru 30 de minute la 220C, descoperiti si mai dati la cuptor 10-15 minute. Serviti cartofii calzi.
Cartofi cu ciuperci si maioneza la cuptor
Pofta buna!
O sa incerc reteta asta de cartofi