Ciorbă cu fasole şi gutui
PrinteazaCiorbă cu fasole şi gutui din: fasole boabe, ceapa, morcov, ardei capia, rosii, ulei, gutuie, sare, piper, leustean, concentrat de legume.
Ingrediente:
- 300 g fasole boabe
- 1 ceapa mare
- 1 morcov mare
- 1 ardei capia rosu
- 2 rosii potrivite
- 4-5 linguri ulei
- 1 gutuie mare
- sare
- piper
- leustean
- concentrat de legume
Mod de preparare:
Fierbi fasolea în apă până dă într-un clocot, schimbi apa cu alta fierbinte şi continui fierberea. Când fasolea este fiartă pe jumătate, adaugi ceapa, morcovul, ardeiul, boabele de piper şi roşia, toate curăţate şi tăiate cubuleţe.
Adaugi şi gutuia tăiată tot cuburi şi necurăţată de coajă. Când fasolea şi legumele sunt fierte, stingi focul, potriveşti de sare, concentrat de legume şi presari leuştean tocat.
Ciorbă cu fasole şi gutui
Pofta buna!