Carne de miel cu naut
PrinteazaCarne de miel cu naut din: piept de miel, naut, ceapa, usturoi, ulei, praf de curry, patrunjel, sare, piper.
- 800 g piept de miel
- 250 g naut
- o ceapa
- 2 catei de usturoi
- 2 linguri ulei
- o lingurita praf de curry
- cateva fire de patrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Cu o seară înainte de pregătirea preparatului se pune năutul la înmuiat în apă rece. A doua zi, se scurge, se pune cu apă la fiert şi se lasă aproximativ două ore. Intre timp, se taie carnea şi se rumeneşte în ulei încins. Apoi, se adaugă ceapa tăiată mărunt, usturoiul, sare şi piper.
Se lasă 5 minute să se călească şi apoi se adaugă praful de curry si apă. Se lasă la fiert 30 de minute. Se adaugă năutul şi se mai lasă la fiert 30 de minute. Se aduce la masă cu pătrunjel.
Carne de miel cu naut
Pofta buna!