Rulouri de piept de pui cu sos

Printeaza

Rulouri de piept de pui cu sos din: file de piept de pui, ciuperci, ardei capia, morcov, ulei de masline, sare de mare, piper, cimbru, oregano, ceapa, branza camembert, lapte, unt, nucsoara, sare, piper.

 

Ingrediente:

rulouri:

  • 800 g file de piept de pui
  • 250 g ciuperci
  • 1 ardei capia
  • 1 morcov
  • ulei de masline
  • sare de mare
  • piper
  • cimbru
  • oregano

sos:

  • 1 ceapa mica
  • 200 g branza camembert
  • 100 ml lapte
  • 20 g unt
  • nucsoara
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spelipieptul de pui, îl ştergi cu un şervet de bucătărie, îl pui între două folii alimentare şi îl baţi cu ciocanul de şniţele.

Speli legumele şi ciupercile curăţate şi le tai în cubuleţe. Intr-o tigaie încinsă, torni uleiul şi căleşti ciupercile, ardeiul şi morcovul.

Presari pieptul de pui cu sare, piper, cimbru şi oregano, după gust. Intinzi un strat subţire de legume şi ciupercile răcite, rulezi şi prinzi ruloul cu scobitori.

Aşezi rulourile într-o tavă stropită cu puţin ulei de măsline şi le coci la foc mediu, timp de 20-25 de minute. Porţionezi rulourile când sunt reci.

Pentru sos, cureţi ceapa, o speli şi o tai foarte mărunt. Topeşti într-o tigaie untul, pui ceapa şi o rumeneşti uşor.

Adaugi brânza Camembert curăţată de stratul exterior şi o tai în bucăţi mai mici. Amesteci încontinuu, până se topeşte întreaga cantitate de brânză.

Torni câte puţin lapte şi continui să amesteci. Condimentezi sosul cu sare, piper şi puţină nucşoară.

Serveşti rulourile alături de sos.

 

Rulouri de piept de pui cu sos

Rulouri_de_piept_de_pui_cu_sos

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Nu prea mi-au iesit rulourile astea 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.