Chiftele de ciuperci cu orez

Printeaza

 Chiftele de ciuperci cu orez

Ingrediente:Chiftele de ciuperci cu orez

  • 1 cutie ciuperci
  • 1-2 cartofi
  • 2-3 linguri orez
  • 1-2 cepe
  • boia
  • 1 legătură pă­trunjel
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi cartofii, alegi orezul şi le pui în vase separate la fiert. Cureţi ceapa, o tai mărunt şi apoi o căleşti puţin în ulei.

Când toate sunt gata, pasezi cartofii, treci ciupercile prin ma­şina de tocat şi le amesteci cu orezul fiert, ceapa călită, pătrun­jelul tocat, boia, sare şi piper după gust.

Formezi din com­poziţie chifteluţe pe care le dai prin făină şi le prăjeşti în ulei încins. Le aduci la masă cât sunt calde!

Chiftele de ciuperci cu orez

Chiftele de ciuperci cu orez

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.