Dovlecel umplut cu brânză, ciuperci şi cimbru
PrinteazaDovlecel umplut cu brânză, ciuperci şi cimbru din: dovlecei, cas, piept de pui, ceapa, usturoi, ciuperci, ou, cimbru, sos de rosii, sare, piper.
- 2 dovlecei
- 100 g cas proaspat
- 200 g piept de pui
- 1 ceapa medie
- 2 catei de usturoi
- 100 g ciuperci
- 1 ou
- 1 crenguta cimbru verde
- 3 linguri sos de rosii
- sare
- piper
Mod de preparare:
Speli dovleceii, îi tai la capete şi le scoţi miezul cu o lingură. Toci mărunt toate ingredientele (inclusiv miezul de dovlecel), condimentezi după gust, adaugi oul şi amesteci. Cu această compoziţie umpli dovleceii, îi pui în tavă şi presari câteva fire de cimbru.
Adaugi o cană cu apă (circa 200 ml) şi 2 linguri sos de roşii – sos care în timpul cât a stat la cuptor s-a răspândit în apă şi a dat o aromă plăcută dovleceilor. Acoperi cu o folie de aluminiu şi dai la cuptor pentru aproximativ o oră.
Dovlecel umplut cu brânză, ciuperci şi cimbru
Pofta buna!
Complicata reteta asta