Dovlecel umplut cu brânză, ciuperci şi cimbru

Printeaza

Dovlecel umplut cu brânză, ciuperci şi cimbru din: dovlecei, cas, piept de pui, ceapa, usturoi, ciuperci, ou, cimbru, sos de rosii, sare, piper.

Ingrediente:Dovlecel_umplut_cu_brânza_ciuperci_si_cimbru

  • 2 dovlecei
  • 100 g cas proaspat
  • 200 g piept de pui
  • 1 ceapa medie
  • 2 catei de usturoi
  • 100 g ciuperci
  • 1 ou
  • 1 crenguta cimbru verde
  • 3 linguri sos de rosii
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli dovleceii, îi tai la capete şi le scoţi miezul cu o lingură. Toci mărunt toate ingredientele (inclusiv miezul de dovlecel), condimentezi după gust, adaugi oul şi amesteci. Cu această compoziţie umpli dovleceii, îi pui în tavă şi presari câteva fire de cimbru.

Adaugi o cană cu apă (circa 200 ml) şi 2 linguri sos de roşii – sos care în timpul cât a stat la cuptor s-a răspândit în apă şi a dat o aromă plăcută dovleceilor. Acoperi cu o folie de aluminiu şi dai la cuptor pentru aproximativ o oră.

Dovlecel umplut cu brânză, ciuperci şi cimbru

Dovlecel_umplut_cu_brânza_ciuperci_si_cimbru

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Complicata reteta asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.