Fursecuri crocante cu fistic
PrinteazaFursecuri crocante cu fistic din: faina, zahar, praf de copt, coaja de lamaie, ulei, scortisoara, fistic, miere.
- 250 g faina
- 125 g zahar
- 1/2 pliculet praf de copt
- 100 ml ulei
- coaja unei lamai
- o lingurita scortisoara
pentru servit:
- 100 g fistic macinat
- 2 linguri miere
Mod de preparare:
Se amestecă făina cu zahărul, scorţişoara, coaja.de lămâie rasă şi praful de copt. Apoi, se adaugă uleiul. Se amestecă bine şi se rup cu mâna sau se iau cu lingura din aluat mici bucăţi care se pun în tava de copt tapetată cu hârtie de copt.
Se dau la cuptor pentru 30 de minute şi apoi se lasă un pic să se răcorească şi se scot pe un grătar. Mierea se topeşte la bain-marie si apoi, cu o pensulă, se ung crăpăturile care apar pe fursecuri. Se presară fistic si se servesc.
Fursecuri crocante cu fistic
Pofta buna!