Salata cu fileuri de somon si cartofi

Printeaza

Salata cu fileuri de somon si cartofi din: cartofi, lamaie, fileuri de somon, smantana, marar, patrunjel, mustar, ceapa rosie, ridichi.

Ingrediente:Salata_cu_fileuri_de_somon_si_cartofi

  • 400 g cartofi noi mici, taiati in jumatati
  • 1 lamaie
  • 2 fileuri de somon (rica 250 g)
  • 150 ml de smantana cu putine grasimi
  • 1/2 legatura de marar, tocat fin
  • 1/2 legatura de patrunjel, tocat fin
  • 1 lingura cu mustar frantuzesc
  • 1/2 ceapa rosie
  • 100 g de ridichi, taiate in sferturi

 

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 200C. Fierbe cartofii intr-o oala mare de apa sarata.

Da-i la cuptor si mai fierbe-i apoi 15 minute sau pana cand devin fragezi.

Scurge-i si pune-i deoparte. Intre timp, rade coaja de lamaie, pune coaja rasa deoparte si feliaza fin jumatate din lamaie.

Pune somonul intr-o tava, asezoneaza-l si aranjeaza pe el feliile de lamaie.

Da-l la cuptor 12-15 minute. Lasa-l apoi sa se raceasca.

Amesteca smantana cu mararul, patrunjelul, mustar, coaja rasa de lamaie pusa deoparte si un strop de zeama din jumatatea de lamaie ramasa.

Combina cartofii raciti cu ceapa, ridichiile si dressingul. Rupe deasupra somonul si asezoneaza salata.

Salata cu fileuri de somon si cartofi

Salata_cu_fileuri_de_somon_si_cartofi

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

File de somon la gratar cu sos de usturoi

File de somon la gratar cu sos de usturoi

File de somon la gratar cu sos de usturoi din: rozmarin, sare, piper, usturoi, ulei de masline, lamaie, file de somon, salata verde, parmezan, rosii cherry, fasole verde. Ingrediente: 1 lingura rozmarin proaspăt, tocat sare si piper 2 catei de usturoi ulei de măsline coaja și sucul de la 1 lamaie 2 fileuri de somon […]

File de somon umplut cu branza

File de somon umplut cu branza din: file de somon, branza, ceapa, marar, lamaie, sare, piper. Ingrediente:  3 fileuri de somon afumat 150 g brânză de vaci 1 ceapă 1 legătură de mărar sare piper zeama de la o lămâie   Mod de preparare: Freacă brânza de vaci cu ceapa şi mărarul tocate. Condimentează amestecul […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.