Bors de perisoare cu legume si orez

Printeaza

Bors de perisoare cu legume si orez din: carne tocata amestec, ou, orez, praz, ceapa, ardei gras, fasole verde, suc de rosii, bors, sare, piper.

Ingrediente:Bors_de_perisoare_cu_legume_si_orez

  • 300 g carne tocata amestec
  • un ou
  • 50 g orez
  • un tub praz
  • o ceapa
  • un ardei gras
  • o conserva mica de fasole verde
  • 300 ml suc de rosii
  • 500 ml bors
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

In doi litri de apa rece se pun la fiert ceapa taiata marunt, ardeiul taiat fideluta, prazul taiat rondele si fasole verde. Se lasa 15 minute.

Dupa acest timp se adauga sucul de rosii si se mai fierbe 10 minute. Intre timp, se clocoteste borsul, separat.

Carnea tocata se amesteca cu oul si orezul, se potriveste de sare si piper si se formeaza perisoare cu mainile umezite.

Se pun la fiert in oala. Dupa 15 minute, se acreste cu bors si se mai lasa pe foc 5 minute.

Bors de perisoare cu legume si orez

Bors_de_perisoare_cu_legume_si_orez

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.