Bors de perisoare cu legume si orez
PrinteazaBors de perisoare cu legume si orez din: carne tocata amestec, ou, orez, praz, ceapa, ardei gras, fasole verde, suc de rosii, bors, sare, piper.
- 300 g carne tocata amestec
- un ou
- 50 g orez
- un tub praz
- o ceapa
- un ardei gras
- o conserva mica de fasole verde
- 300 ml suc de rosii
- 500 ml bors
- sare
- piper
Mod de preparare:
In doi litri de apa rece se pun la fiert ceapa taiata marunt, ardeiul taiat fideluta, prazul taiat rondele si fasole verde. Se lasa 15 minute.
Dupa acest timp se adauga sucul de rosii si se mai fierbe 10 minute. Intre timp, se clocoteste borsul, separat.
Carnea tocata se amesteca cu oul si orezul, se potriveste de sare si piper si se formeaza perisoare cu mainile umezite.
Se pun la fiert in oala. Dupa 15 minute, se acreste cu bors si se mai lasa pe foc 5 minute.
Bors de perisoare cu legume si orez
Pofta buna!