Crap cu legume la cuptor crapi, ceapa, pasta de ardei, morcovi, rosii, piper, cimbru, ulei, usturoi, verdeata, frunze de telina.
Ingrediente:
4 crapi de mărime mijlocie
4-5 cepe
2 linguri pastă ardei
2 morcovi
6 roşii din conservă
piper
cimbru
ulei
2-3 căţei de usturoi
1 lingură condiment
verdeaţă
frunze de ţelină
Mod de preparare:
Cureţi şi prăjeşti peştele, apoi pregăteşti legumele. Tai 2 cepe solzişori, iar pe celelalte le toci mărunt.
Morcovii îi dai pe răzătoarea mică, iar roşiile le dai prin răzătoarea mare şi toci verdeaţa mărunt, într-o cratiţă sau tigaie mai mare pui uleiu la încins şi căleşti morcovul şi ceapa cu pasta de ardei, apoi adaugi câte puţină apă şi potriveşti gustul de condimente (cimbru, piper, condiment).
Amesteci roşiile cu usturoiul pisat, apoi le pui peste ceapa şi morcovul din tigaie şi mai laşi la foc aproximativ 5 minute.
Intr-o tavă cu pereţii înalţi pui u» rând de legume, un rând de peşte, încă un rând de legume, iar deasupra presari verdeaţa tocată.
Dai tava la cuptor şi laşi până se rumeneşte.
E foarte bun cu salată de varză şi bineînţeles cu un pahar cu vin alb alături.
O reteta de crap la gratar cu orez si ardei copti din: file de crap, orez, ardei grasi, ulei, supa de pui, ceapa, boabe de coriandru, sare si piper. Ingrediente: 4 bucati file de crap (circa 300g/buc) 150 g orez 4 ardei grasi rosii sau capia 50 ml ulei 500 ml supa de pui 1 […]
Saramura de crap cu vin din: crap, ceapa, rosii, pasta de tomate, ulei, vin, usturoi, ulei, ardei, sare, piper, boia. Ingrediente: 600 g crap 2 cepe 3 roşii 1 lingură cu pastă de tomate 100 ml ulei 50 ml vin alb 1 ardei iute • 1 căpăţână de usturoi 1 legătură de pătrunjel sare piper […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.