Fasole cu carne tocată

Printeaza

Fasole cu carne tocată din: carne tocata de vita, fasole rosie, ceapa alba, ardei gras, usturoi, cimbru, supa de vita, rosii in bulion, boia dulce, chimen, sare, piper, ulei, patrunjel.

Ingrediente:Fasole_cu_carne_tocata

  • 500 g carne tocata de vita
  • 400 g fasole rosie
  • 2 cepe albe
  • un ardei gras rosu
  • 3 catei de usturoi
  • o lingura cimbru uscat
  • 200 ml supa de vita din concentrat
  • 500 g rosii in bulion
  • o lingura boia dulce
  • o lingurita chimen macinat
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei
  • cateva fire patrunjel

 

Mod de preparare:

In ulei încins se pune la călit ceapa mărunt tăiată şi, după ce s-a înmuiat, se scoate. în acelaşi ulei se pun ardeiul tăiat cubuleţe şi carnea tocată. După ce carnea si-a schimbat culoarea, se adaugă ceapa şi se presară cu chimen, boia, sare si piper.

Se amestecă, se lasă un minut pe foc si apoi se pun roşiile în bulion şi se mai fierbe 10 minute. Apoi, se adaugă fasolea, se toarnă supa din concentrat şi se fierbe până ce scade.

Se opreşte focul, se presară cimbru, usturoi pisat şi se pune capac. Se lasă 10 minute şi apoi se aduce la masă cu pătrunjel deasupra.

Fasole cu carne tocată

Fasole_cu_carne_tocata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.