Spaghete cu carnat afumat de porc

Printeaza

 Spaghete cu carnat afumat de porc

Ingrediente:Spaghete cu carnat afumat de porc

  • 500 g spaghete
  • o bucată de cârnat afumat (circa 300 g)
  • 1- 2 gogoşari sau 1 lingură pastă de ardei
  • 200 g brânză topită cu gust de smântână
  • sare
  • ulei

 

Mod de preparare:

Fierbi spaghetele, le treci sub jet de apă rece. Intr-o cratiţă prăjeşti în ulei încins cârnatul tăiat bucăţi mai mici, apoi adaugi brânza topită, gogoşarul tăiat cubuleţe sau pasta de ardei şi sare după gust.

Pui compoziţia peste spaghete şi amesteci totul cu grijă.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • spaghete cu carnati afumati

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.