Mancare de castraveti cu carne de rata

Printeaza

 Mancare de castraveti cu carne de rata

Ingrediente:Mancare de castraveti cu carne de rata

  • 1/2 kg castraveţi muraţi
  • 1 kg carne de raţă
  • ulei
  • 2 cepe potrivite
  • 1 morcov
  • 1 lingură făină
  • 1 legătură mărar
  • condiment
  • 2 linguri bulion

 

Mod de preparare:

Cureţi castraveţii de coajă, îi tai ron­dele şi îi fierbi bine în apă. Speli carnea, o tai cum doreşti şi o rumeneşti puţin. Cureţi legumele, tai ceapa mărunt, morcovul îl dai prin răzătoarea mică, le adaugi peste carne şi le căleşti împreună.

Adaugi apoi 2 căni de apă, condi­mentul şi laşi să fiarbă. Când carnea e aproape fiartă pui castraveţii scurşi bine, făina amestecată ci bulionul şi 2-3 linguri de apă rece şi mai laşi pe foc 10-15 minute.

La final adaugi mărarul tăiat fin şi dai cratiţa deop­arte. Poţi pregăti acest fel de mâncare şi cu carne de curcan, pui sau porc.

 

Poftă mare!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.