Piscoturi cu jumari

Printeaza

 Piscoturi cu jumari

Ingrediente:Piscoturi cu jumari

  • 500 g jumări date prin maşina de tocat
  • 150 g zahăr
  • 1 plic praf de copt
  • 2 plicuri de zahăr vanilat
  • 200 g nucă măcinată
  • 150 ml vin alb
  • făină cât cuprinde

 

Mod de preparare:

Amesteci toate ingredientele, pui făina cât să-ţi iasă un aluat mai tare şi frămânţi bine. Dai apoi alu­atul prin maşina de tocat la care ai ataşat forma de pişcoturi sau întinzi o foaie mai groasă din aluat şi-l tai în diferite forme.

Aşezi pişcoturile într-o tavă unsă cu margarină şi le dai la cuptor pentru 30 de minute. După ce le scoţi, le pudrezi cu zahăr farin. Ies fragede de ţi se topesc în gură!

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.