Reteta pui cu smantana

Printeaza

Reteta pui cu smantana

Ingrediente:Reteta pui cu smantana

  • 1 pui de circa 1 kg sau 4-5 pulpe
  • 3-4 cepe mari
  • 1 mor­cov
  • 400 g smântână
  • 2-3 linguri de lapte
  • sare
  • piper
  • 1 legătură pătrunjel
  • ulei

 

Mod de preparare:

Tai puiul bucăţi, le căleşti în puţin ulei, numai până ce se albeşte carnea, scoţi bucăţile pe o far­furie, iar în uleiul rămas, căleşti ceapa tăiată solzişori şi morcovul dat pe râză­toare.

Adaugi apoi bucăţile de pui, împre­ună cu o cană de apă şi le laşi să fiarbă. Dacă mai este nevoie, adaugi puţină apă.

După ce carnea a fiert bine, pui smântână amestecată cu 2-3 linguri de lapte, potriveşti de sare şi piper, laşi să mai dea în câteva clocote şi adaugi pătrunjelul tăiat fin.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.