Rulada cu ficat de pasare
PrinteazaRulada cu ficat de pasare
Ingrediente:
- 500 g ficat de pasare
- 250 g orez
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 2 cesti supa facuta din cuburi sau din condiment la plic
- sare
- piper
- unt
pentru aluat ai nevoie:
- 300 g faina
- 200 g margarina
- 1 ou
- sare
Mod preparare umplutura:
Speli ficatul, il tai bucati il presari cu piper si-l prajesti in unt. Dupa ce l-ai prajit il prepari cu sare. Separat tai ceapa, morcovul il dai pe razatoare si le calesti impreuna cu orezul.
La urma, dupa ce a inflorit orezul, stingi cu supa si lasi sa fiarba 20 de minute. Potriveşti de sare si piper dupa gust.
Mod preparare aluat:
Faci aluatul din faina, margarina, ou si sare, dar ai grija ca trebuie sa fie mai vartos. Il intinzi in tava si-l lasi sa treaca peste marginile tavii. Deasupra foii pui compozitia de ficat, razi putin cascava, rulezi aluatul si presari rulada cu cascaval ras.
Ruladă cu ficat de pasare
Poftă bună!