Cartofi la cuptor cu sunca si branza topita

Printeaza

Cartofi la cuptor cu sunca si branza topita din: cartofi, sunca, smantana, branza topita.

Ingrediente:Cartofi_la_cuptor_cu_sunca_si_branza_topita

  • 8 cartofi mari
  • 150 g sunca
  • 100 ml smantana
  • 4 tiunghiuri branza topita

 

 

Mod de preparare:

Cartofii se spală foarte bine şi se pun la fiert în apă. Se fierb acoperiţi aproximativ 30 de minute.

Intre timp, smântână şi brânza topită se pun pe foc si se amestecă până ce se topeşte brânza si se obţine un sos gros.

Cartofii uşor răcoriţi se taie în două si se scoate miezul cu o linguriţă.

Se amestecă miezul cartofilor cu şunca tăiată cubuleţe şi sosul de brânză, se umplu bărcuţele de cartofi si se dau la cuptor pentru 15 minute.

Se pot aduce la masă si cu verdeaţă deasupra.

Cartofi la cuptor cu sunca si branza topita

Cartofi_la_cuptor_cu_sunca_si_branza_topita

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.