Tocanita cu carne de porc

Printeaza

Tocanita cu carne de porc din: carne de porc, dovlecel, ardei capia, vanata, ciuperci, ceapa, morcov, broccoli, praz, rosii, ceapa verde, usturoi, ulei, sare, piper, sfecla rosie.

Ingrediente:Tocanita_cu_carne_de_porc

  • 700 g carne de porc
  • un dovlecel
  • doi ardei capia
  • o vanata
  • 200 g ciuperci
  • o ceapa alba
  • un morcov
  • 400 g broccoli
  • un fir de praz
  • 4 rosii
  • o legatura de ceapa verde
  • 4 catei de usturoi
  • 200 ml ulei
  • sare
  • piper
  • sfecla rosie

 

Mod de preparare:

Morcovul se curăţă de coajă, se spală şi se taie cubuleţe sau felii. Dovlecelul şi vânătă se spală, se taie felii, apoi cuburi şi se pun lângă morcov.

Prazul şi ceapa albă se curăţă, se spală şi se taie bucăţi po¬trivit de mari sau se toacă mărunt.

Carnea de porc se spală, se taie bucăţi potrivit de mari sau fâşii subţiri şi se pun la prăjit în uleiul încins.

Se prăjeşte până când începe să devină aurie, se adaugă legumele, broccoli fiert şi se continuă prăjirea.

După 15 minute se adaugă ciupercile feliate, ceapa verde tăiată bucăţi, se condimentează şi se mai prăjesc zece minute.

Se adaugă roşiile şi usturoiul feliat, se condimentează, se adaugă apă dacă mai este nevoie şi se ţin pe foc până ce carnea şi legumele au fiert.

Tocanita cu carne de porc

Tocanita_cu_carne_de_porc

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.