Conopida greceasca

Printeaza

 Conopida greceasca

Ingrediente:Conopida greceasca

  • 1 kg conopidă
  • 230 g arpagic
  • 150 g măsline verzi
  • 250 g ulei
  • 1/2 lămîie
  • sare
  • piper alb
  • 80 g capere
  • 1 legătură de pătrunjel

 

Mod de preparare:

Conopida se rupe bucăţi, se spală bine şi se pune într-o cratiţă cu 1/2 1 apă, măslinele fără sîmburi, arpagicul sotat, 80 g capere, puţină sare, piper pisat şi ulei.

Se fierbe la cuptor cu capac circa 20 minute. Cînd a scăzut se dă la rece.

Se serveşte pe un platou adine cu feliuţe de lămîie, fără coajă şi pătrunjel tocat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.