Sufleu cu carne de vita

Printeaza

Sufleu cu carne de vita din: ceapa, carne de vita tocata, unt, rosii, otet balsamic, oregano, sare, piper, zahar, boia, paste, dovleac, faina, supa, lapte, cascaval, galbenus.

Ingrediente:Sufleu_cu_carne_de_vita

  • 2 cepe
  • 400 g carne de vita tocata
  • 3 linguri unt
  • 250 g rosii (conserva)
  • 1-2 lingurita otet balsamic
  • 1 lingurita oregano uscat
  • sare
  • piper
  • zahar
  • boia
  • 400 g paste penne
  • 500 g dovleac
  • 1 lingura faina
  • 200 ml supa
  • 200 ml lapte
  • 100 g cascaval ras
  • 1 galbenus

 

Mod de preparare:

Se toacă ceapa şi se căleşte într-o lingură de unt, cu carnea tocată. Se adaugă roşiile. Se condimentează cu sare, piper, zahăr, boia, oţet; se lasă să fiarbă cca 5 min. Se spală pulpa de dovleac, se curăţă de seminţe şi se taie felii subţiri sau se rade.

Se căleşte puţin într-o lingură de unt şi se sărează. Se încinge restul de unt şi se căleşte făina; se stinge cu supă şi lapte şi se lasă să fiarbă la foc moale cca 3 min. Se condimentează. Se adaugă 50 g de caşcaval şi se lasă să se topească. Se ia de pe foc.

Se bate gălbenuşul şi se înglobează. Se încinge cuptorul la 200°C. Se scurg pastele şi se aşază într-o formă de sufleu, alternând cu dovleacul şi sosul de carne tocată. Se toarnă deasupra sosul Bechamel şi se presară restul de caşcaval; se coace cca 20 minute.

Sufleu cu carne de vita

Sufleu_cu_carne_de_vita

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.