Chiftele de mazare cu susan
PrinteazaChiftele de mazare cu susan din: mazare, oua, faina, seminte de susan, ulei, sare, piper.
- o conserva mare mazare
- 2 oua
- o lingura fiana
- 100 g seminte de susan
- ulei pentru prajit
- sare
- piper
Mod de preparare:
In ulei încins, se pun la călit ceapa măruntită şi ardeiul cubulete. După ce s-au înmuiat, se adaugă pieptul tăiat mărunt. Se lasă până ce carnea îşi schimbă culoarea, se adaugă şi măruntaiele şi se acoperă cu apă. Se lasă la fiert 15 minute.
Lintea se trece sub un jet de apă rece şi se adaugă peste carne. Se lasă 5 minute la fiert şi apoi se adaugă bulionul desfăcut cu putină apă. Se lasă la fiert 10 minute. Se aduce la masă cu sare şi verdeaţă, după gust.
Chiftele de mazare cu susan
Pofta buna!
titlul – Chiftele de mazare cu susan nu corespunde cu textul