Crema de spanac

Printeaza

Crema de spanac din: spanac, iaurt, seminte de dovleac, usturoi, marar, ulei, sare si piper.

Ingrediente:Crema_de_spanac

  • 500 g spanac congelat
  • 250 ml iaurt
  • 2 linguri seminte decojite de dovleac
  • 2 catei de usturoi
  • 1 legatura marar
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi usturoiul, pisaţi-l mărunt şi căliţi-l în ulei.

Când începe să se îngăl­benească, eliminaţi-l şi adăugaţi în ulei spanacul decongelat şi tăiat mărunt.

Adăugaţi iaurtul şi fierbeţi amestecul până când spanacul se înmoaie. înainte de servire, puneţi mărarul tocat şi se­minţele de dovleac.

Crema de spanac

Crema_de_spanac

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.