Paste cu urechiuse

Printeaza

Paste cu urechiuse din: urechi, paste, unt, sunca, masline, ketchup, oua, smantana, branza, busuioc, sare si piper.

Ingrediente:Paste_cu_urechiuse

  • 200 g urechiuse proaspete
  • 400 g paste cu busuioc sau simple
  • 1 lingura de unt
  • 200 g sunca
  • 100 g masline negre
  • 100 ml ketchup
  • 4 oua
  • 100 ml smantana
  • 100 g branza
  • 1/2 lingurita busuioc
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se fierb pastele al dente in apa cu putina sare. Ciupercile se spala bine, se taie felii si se calesc in putin unt. Se taie sunca felii subtiri, se amesteca maslinele taiate, cu ketchupul si cu busuiocul.

Se amesteca totul cu pastele scruse bine si se toarna compozitia intr-un vas termirezistent uns cu unt.

Se pun peste paste ouale batute cu smantana, sare si piper, dupa gust. Se presara cu branza rasa si se introduce in cuptorul preincalzit pentru 45-50 de minute.

Paste cu urechiuse

Paste_cu_urechiuse

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.