Pasta de macrou

Printeaza

Pasta de macrou din: macrou, ceapa, sare, branza topita, oua, unt, zeama de lamaie si piper.

Ingrediente:Pasta_de_macrou

  • 1 bucata macrou afumat
  • 1 ceapa
  • sare
  • 150 g branza topita
  • 2 oua fierte tari
  • 2 linguri unt
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi peştele de piele şi foarte bine de oase, îl pui într-un castron, adaugi zeama de lămâie şi îl sfărâmi cu furculiţa.

Se amestecă untul moale cu brânza topită, se adaugă ouăle date pe răzătoarea mare, peştele sfărâmat, ceapa tocată foarte mărunt şi se omogenizează bine.

Se condimentează cu sare şi piper, după gust. O serveşti pe felii de pâine.

Pasta de macrou

Pasta_de_macrou

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.