Prajitura cu branza de vaci si ciocolata
PrinteazaO reteta delicioasa de desert: unt, zahar, oua, faina, praf de copt, lapte, gelatina, banane, branza de vaci, iaurt, frisca, compot mandarine, cocos, ciocolata.
Ingrediente blat:
- 200 g unt
- 150 g zahăr
- 2ouă
- 250gfăină
- 1/2 plic praf de copt
- 100 ml lapte
Ingrediente umplutură:
- 15 g gelatină
- 2 banane
- 300 g brânză de vaci
- 500 g iaurt
- 100 g zahăr
- 400 ml frişcă
- 580 ml compot de mandarine
- 500 g batoane mici de ciocolată cu cocos
- 200 g fulgi de cocos prăjiţi
Mod de preparare:
Untul se bate cu zahăr. Se înglobează ouăle, făina, praful de copt şi laptele. Aluatul se întinde în tavă şi se coace 30 min. la 175° C, într-o tavă unsă. Se lasă să se răcească.
Se amestecă bananele pasate cu brânză, iaurt şi zahăr. Se înglobează gelatina dizolvată şi se dă la rece 30 min. Se înglobează frişca bătută.
Pe blat se aşază felii de mandarine şi batoane cu cocos, apoi crema; se dă la rece 3 ore. Se ornează cu cocos si fructe.
Pofta buna!
Like!