Salată de pătrunjel cu menta

Printeaza

O reteta delicioasa de salata cu: patrunjel, menta, rosii, ceapa rosie, bulgur, lamaie, ulei de masline, sare, piper.

Ingrediente:Salata_de_patrunjel_cu_menta

  • 5 legături de pătrunjel
  • 2 fire de mentă
  • 3 roşii
  • 1 cea­pă roşie
  • 1 ceşcuţă cu bulgur
  • 1 lămâie
  • 4 linguri cu ulei de măsline
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Lasă bulgurul la înmuiat în apă rece cam două ore. Separat, taie roşiile în sferturi, îndepărtează pulpa şi seminţele şi taie-le în cubuleţe.

Adaugă bulgurul înmuiat şi scurs, ceapa, pătrunjelul şi menta tocate fin. Intr-un borcan, toarnă zeama de lămâie, uleiul de măsline şi un praf de sare şi piper.

Agită bine toate aceste ingrediente şi stropeşte salata de pătrunjel. Lasă la rece minimum 15 minute. Serveşte cu lipie arăbească.

Salată de pătrunjel cu menta

Salata_de_patrunjel_cu_menta

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Salata asta e interesanta 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.