Piure de morcovi si gulioare

Printeaza

Piure de morcovi si gulioare din: morcovi, gulii, miere, unt si frunze de salvie.

Ingrediente:Piure_de_morcovi_si_gulioare

  • 400 g morcovi si 400 g gulioare, curatate si taiate cubulete
  • 2 linguri miere lichida
  • 40 g unt sarat
  • 10 frunze de salvie, tocate

 

Mod de preparare:

Fierbe morcovii si gulioarele la foc mic, in apa sarata, 20 min, pana se inmoaie.

Scurge legumele si pune-le in oala. Adauga mierea, untul, salvia.

Asezoneaza si fa un piure.

Piure de morcovi si gulioare

Piure_de_morcovi_si_gulioare

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.