Reteta zilei: Crutoane cu aroma de rozmarin

Printeaza

Crutoane cu aroma de rozmarin din: bagheta, paine neagra, paine cu tarate de ovaz, frunze de rozmarin, unt, parmezan, praf de usturoi, patrunjel, sare, ulei de masline.

Crutoane cu aroma de rozmarin

Crutoane cu aroma de rozmarin

 

Ingrediente:

  • 1 bagheta
  • 1 paine neagra sau paine cu tarate de ovaz
  • frunze de rozmarin proaspete
  • ¾ cub de unt
  • 1 cana de parmezan
  • ½ lingurita praf de usturoi
  • ¼ cana de patrunjel uscat
  • ¼ lingurita de sare
  • 2 linguri ulei de masline

Mod de preparare:

Preincalziti cuptorul la 150C. Se taie painea cuburi si se pune intr-un castron mare. Intr-un castron mic se adauga untul si frunze de rozmarin. Se topeste untul amescand cu frunzele de rozmarin. Turnati peste cuburile de paine.

Crutoane cu aroma de rozmarin

Adaugati restul de verdeata, parmesan, sare ulei de masline si amestecati bine. Coaceți timp de aproximativ 40 de minute. Amestecati ocazional cu o spatula. Lasati sa se raceasca inainte de servire.

Crutoane cu aroma de rozmarin

Crutoane cu aroma de rozmarin

Crutoane cu aroma de rozmarin

Pofta buna!

 

3 comentarii

  1. Astea merg in orice supa crema

  2. Antoanela Marescu

    Vreau sa fac si eu crutoanele astea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.