Fursecuri cu gem de capsune din: unt, zahar, ulei, oua, faina, praf de copt, gem de capsune. Ingrediente: 125 g unt 125 g zahăr un plic zahăr vanilat 60 ml ulei 2 ouă 100 g făină de migdale 400 g făină 4 g praf de copt gem de căpsune Mod de preparare: Se amestecă untul, […]
Gogosi cu gem de capsune din: faina, lapte, oua, drojdie, zahar, lamai, unt, gem. Ingrediente: 350 g făină 150 ml lapte călduţ 2 ouă un plic drojdie uscată 25 g zahăr pudra + pentru servit coaja rasă a unei lămâi 25 g unt moale un praf sare ulei, pentru prăjit gem de câpsune Mod […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Vreau si eu sirop din asta, gem nu vreau, sar sirop sigur vreau 🙂
Nu e bun siropul de capsune 🙂 E prea dulce