Bors de vita cu legume si leustean

Printeaza

Bors de vita cu leustean din: carne de vita, morcovi, telina, ceapa, fasole verde, dovlecel, varza, rosii, ulei, leustean si sare.

Ingrediente:bors_vita_legume_leustean

  • 400 g carne de vita (piept, rasol)
  • 2 morcovi potriviti ca marime
  • 1 telina mica
  • 2-3 cepe
  • O mana de fasole verde
  • un dovlecel
  • 2 cartofi
  • un sfert de varza
  • 400 ml bors
  • 100 g rosii in bulion
  • 100 ml ulei
  • 1 legatura de leustean
  • sare

 

Mod de preparare:

Caleste in ulei zarzavatul spalat, curatat si taiat. Adauga 2 litri de apa in care a fiert carnea de vaca, oparita, spalata si taiata bucati.

Lasa sa fiarba la foc potrivit si ia spuma din cand in cand.

Cand carnea e suficient de bine fiarta, adauga borsul sau borsul deshidratat, dupa gust.

Potriveste de sare si adauga frunzele de leustean, tocate.

Bors de vita cu legume si leustean

bors_vita_legume_leustean

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.