File de peste aromat
PrinteazaFile de peste aromat din: file de peste, sare grunjoasa, lamai, piper, ulei de masline, usturoi, cimbru si busuioc.
- 800 g file de peste
- sare grunjoasa
- 1-2 lamai
- piper negru macinat
- ulei de masline
- 6-8 catei usturoi
- cimbru
- busuioc proaspat
Mod de preparare:
Se porţionează bucăţile de peste, se stropesc cu ulei de măsline, zeamă de lămâie şi se condimentează cu sare şi piper, după gust.
Se aşază pe hârtie de copt, se presară cimbru şi usturoi. Se împachetează fileurile în hârtia de copt, se aşază în tavă şi se bagă în cuptorul încins.
Se pregăteşte garnitura, în funcţie de preferinţă.
Se verifică dacă s-a făcut peştele, apoi se scoate de la cuptor şi se serveşte ornat cu frunze proaspete de busuioc.
File de peste aromat
Pofta buna!