Rulouri de porc umplute

Printeaza

Rulouri de porc umplute din: cotlete de porc, caise, ardei capia, oua, faina integrala, pesmet, ulei, sare, piper, usturoi, otet, ulei de masline, zahar, sare.

Ingrediente:Rulouri_de_porc_umplute

  • 6 cotlete de porc dezosae, a cate 200 g fiecare
  • 200 g caise sau smantana grasa
  • 5 ardei capia
  • 3 oua
  • 100 g faina integrala
  • 50 g pesmet
  • 150 ml ulei
  • sare
  • piper
  • pentru vinegreta:
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri otet
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingurita zahar
  • 1/2 lingurita de sare

 

Mod de preparare:

Speli ardeii şi îi coci în cuptor sau pe flacără. Intre timp, speli cotletele, le usuci între şervete şi le îndepărtezi eventualele părţi grase, după care le baţi cu ajutorul ciocanului pentru carne, astfel încât să devină subţiri de 1 1/2 – 2 mm. L

e presari cu sare şi piper după gust.

Zdrobeşti usturoiul şi îl amesteci cu oţetul, zahărul, sarea şi uleiul, într-un castron, pui ardeii copţi curăţaţi de coajă şi seminţe şi torni vinegretă.

Pe fiecare felie de carne, întinzi câte o lingură de caimac sau smântână, iar deasupra aşezi câte un ardei copt bine scurs, îndoi marginile feliilor de carne spre interior, apoi rulezi şi prinzi cu scobitori.

Baţi ouăle împreună cu un praf de sare. Dai rulourile de carne prin făină, apoi prin ou bătut, din nou prin făină şi ou, după care prin pesmet.

Presezi pesmetul cu palmele şi prăjeşti rulourile în baie de ulei încins, până devin aurii.

Le scoţi pe şervet absorbant, apoi le coci în cuptorul preîncălzit, la foc mediu, pentru 15 minute. Le serveşti cu legume asortate.

Rulouri de porc umplute

Rulouri_de_porc_umplute

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.